zaterdag 6 oktober 2007

Geen bericht, goed bericht.

Zoals iedereen wel gemerkt heeft, hebben we al een paar dagen geen internet gevonden, dus houden we even simpel via een mailtje.
Het is nu zaterdag 6-10 en morgen gaan we over naar Bali. Hopelijk hebben we daar weer internet en zullen we weer aanvullen.
Gr. Iris & Egbert

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo vakantie gangers.

Het is leuk om het reisverslag te lezen een mooie weblog hebben jullie gemaakt. We beleven de reis naar Java en Bali opnieuw naar het lezen van het reisverslag.
Hebben jullie het koud gehad op de Bromo en was het uitzicht mooi.
Op Bali moeten zeker Ubud bezoeken en daar de in de avond en Kecak dans en Legong dans bekijken. In Batuabalan de Barong dans zien, het begint om 9.30 uur overdag is het mooier dan s'avonds in Ubud.

Nog veel plezier
Humphry & Atie

Anoniem zei

Ik heb net Javaanse gehaktballetjes gemaakt met satésaus en zal vanavond aan jullie denken! ;-)

Anoniem zei

Hoi Schoonpa & ma,

Zo te lezen hebben jullie het erg naar jullie zin, ondanks de buikpijntjes. Ik hoop maar dat dat eenmalig was voor jullie! Mart & ik komen meteen langs als jullie weer thuis zijn, we zijn erg benieuwd naar jullie foto's. En dan kunnen jullie ook onze foto's zien, maar die zijn waarschijnlijk lang niet zo indrukwekkend als die van jullie. Ik bedacht me net dat we elkaar dan ook bijna een maand niet gezien hebben, dat is eigenlijk wel te lang hé...

Heel veel plezier nog.
Liefs Elles & Martin