dinsdag 16 oktober 2007

Hong Kong

We zitten nu te wachten op het vliegveld van Hong Kong tot we weer gaan boarden. Dat duurt nu nog anderhalf uur denk ik. Ondertussen hebben we gratis internet dus vermaken we ons hier wel. Kopje koffie en ondertussen mensen kijken, Je blijft je verbazen over de bijzondere exemplaren die je tegen komt.

Overigens het online inchecken is een uitkomst. Op Denpasar stond er al een lange 'efteling' slinger voor de balie te wachten. Wij konden meteen onze koffers kwijt bij de speciale internet balie. Dit verliep weer vlotjes.

Update
Op het vliegveld van Hong Komg heb ik een vers lees boek gekocht van David Baldacci; sleutelhangers en een mooi swarovski beeldje (tja, voor de bling bling oordopjes voor de mp3 speler en de bling bling usb stick had ik niet meer genoeg HK dollars). Misschien de volgende keer???

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig hé dat wifi tegenwoordig. Komt steeds uitgebreider beschikbaar. :-)
Ik weet niet of jullie dit nog lezen, maar anders een goede reis gewenst. Het is hier nog steeds redelijk weer. Vandaag zonnetje gehad.

Anoniem zei

Lieve Iris en Egbert Wat fijn dat jullie zo genieten maar het zit er al weer bijna op he. geniet nog maar even,wij wensen jullie alvast een goede terug reis we missen jullie. Liefs pa en ma