dinsdag 2 oktober 2007

Yogyakarta

Gisteren heben we na het eten even nog in de internet kamer van het hotel het weblog bijgewerkt, nu zit ik in de eigen hotelkamer via de hotspot te werken. We zijn om 16:00 uur aangekomen in het prachtige Quality Hotel Yogyakarta.
Dit is echt een luxe hotel, we hebben een mooie kamer en de mast van de wifi staat recht voor ons kamerraam. Er staan zelfs geurkaarsjes in de badkamer.

We hebben vandaag weer veel gezien. De Borobudur is werkelijk schitterend. Omdat het ramadhan is hier waren we bijna alleen op de Borobudur. Je merkt wel dat het ramadhan is, veel eetzaakjes zijn gesloten of hebben de luiken of gordijnen dicht zodat men van buiten af geen mensen ziet eten. Egbert is nog niet helemaal opgeknapt maar het gaat beter met hem.






update
We hebben inmiddels in het hotel lekker gegeten. In dit hotel is een japans restaurant, iedereen die ons kent weet natuurlijk dat we dit 'moeten' uitproberen. Het eten was heel lekker. Egbert voelt zich nu goed. Morgen gaan de omgeving van Yogya verkennen; natuurlijk staan een bezoek aan de batik fabriek en de plaatselijke koopgoot op het programma. Er moet gezocht worden naar cd's van een bepaalde zangeres.
Ik stond vanmiddag (met mijn handjes op de rug) in de zilversmederij en ja er zijn weer mooie oorbellen aan de collectie toegevoegd ;)
Dit meisje is bezig met heel fijn zilverwerk.

Geen opmerkingen: